Zmenkarije

2021-08-15

Ko si povabljena na zmenek v Regent's park, pristaneš pa v 。。。


To je zgodba o tem, kako te milijonar povabi na brunch v restavracijo z michelinovimi zvezdicami, pa si preponosna, da bi pustila da plača kaj več kot svoj delež. Zakaj? Ker v nekem trenutku začutiš nek pritisk, nek neprijeten občutek v trebuhu, da ima tvoj novi znanec nek plan, neko agendo, ki vključuje del tvoje anatomije.


Sedela sva v elitni restavraciji v bližini Regent's parka, kjer pripravljajo najboljši tatarski biftek v Londonu. Začutila sem, da ni bil lačen le biftka, temveč tudi fantazme konjenice, ki ga pešta pod svojo finko. Meni v njegovi družbi ni sedlo ne eno ne drugo, tako da mi ni preostalo drugega, kot da v srcu zaprosim za čudež.

Prišel je v obliki pogovora, ki se je spletel s sosednjo mizo. Ta je s pomočjo čarovnije imenovana življenje postala Mizica Pogrni se.

Britanski par, ki je obedoval za njo nama je ponudil svojo hrano. Naročala sta z očmi, tako da je precej jedi ostalo nedotaknjenih. Zadovoljno se niso odzvale le moje oči, temveč tudi roke, usta in cel prebavni sistem, tokrat pa je bil preponosen moj znanec.

Najini okusi niso bili nič kaj slični. On ni hotel jesti tuje hrane, jaz pa nisem hotela jesti na njegov račun- povedano z drugimi besedami;

sama nisem marala njegovega načina dvorjenja (denar je sveta vladar stil), njemu pa ni bila po godu moja odprtost za druženje v množini ob hrani, ki se ponuja kar sama od sebe, brez da bi se trudila zlesti med moje noge ali v mojo slabo vest.

Že od nekdaj čutim odpor do ljudi, ki svoj sex appeal ločujejo od naravne inteligence. Naravna inteligenca ne manipulira temveč teče. Ne stran, ampak skozi.

Ljudje, ki manipulirajo mi niso privlačni. Ne vem zakaj, ampak šele zdaj vidim, kako blesava sem bila, da sem že v predkoronskih časih tako prepogosto testirala svoj nos. Ne s cpr-ji ampak z moškimi. Zanimalo me je, če imam res nos za dobre ljubimce. Zakaj vsa ta nepotrebna izkustva in testi? Zakaj sem bolj kot svojemu nosu zaupala besedam?

Odgovorov na zastavljeno vprašanje je več kot eden. Precej več. 1001 jih je. Razkrivali so se v preteklih treh letih, ko sem svoje zgodbe zapisovala v Londonu, mestu kjer domuje moje srce.


。。。lunaparku🎠