Vrhunec

2022-09-10
Penetracija se dogaja na več nivojih. Največ parom je poznana izkušnja tiste fizične. Potem je tu psihološka. To je tista ki zna pritisnit na rane in ki se je večina ustraši. Veliko ljudi jo zlorabi s tem, ko jo zamenja za penetracijo v zasebnost in brska po telefonu, ki ni njihov. To ni nič drugega, kot rana izdaje. V kolikor ni osnovnega zaupanja in zaceljenih ran kaj več od tega v partnerstvu ni možno.


Tretjo penetracijo vodi tretje oko. Ta se razkrije le redkim, ker večino vrtinci prvih dveh vseskozi vodijo nazaj v preokupacijo s prvim vozljem najbolj fizičnih čaker. Tretja penetracija je penetracija zavesti. Celost bitja povezuje z univerzumom in vodi tja, kjer se rada mudim sama- v Samadhi (ne obstoji beseda zanj v slovenščini). Ko doživiš vse tri penetracije hkrati doživiš izkušnjo celostnega sebstva. O tem je tekla beseda na sinočnjem dogodku Špela's Bedtime Stories for Adults. Hvaležna ekipi, ki se je dve leti vztrajno pogajala z nemškimi mlini na veter, da je dogodek lahko potekal v brezskrbni palači. 


Varni bomo lahko šele v objemu partnerja/partnerice, ko ta ne bo razpršen/a. Ko moški resnično živi postavljen v svojem strebru, postane njegov lingam znova generator božanske energije. Tovrsten lingam Sveta ne vodi. Vodi ga svetost- izvor njune spolne energije, ki napaja duhovno bit. Vrhunec ni v izlitju. Vrhunec je v zlitju vseh nivojev. Hvaležna vsem, ki so bili del mojega vrhunca v Nemčiji.