Veliki post

2022-04-11

Maja 2019 sem šla, kar se tiče spolnosti, na post.
Tistega leta sem doživela razsvetljenje. Moment, kjer sem uvidela, da je spolnost brez duhovne komponente, ki sta jo sposobna zaobjeti oba partnerja znotraj pristnega ljubezenskega odnosa velik nateg. Kdo si želi biti nategnjen? 

Življenje ni v protislovju s smrtjo. Življenje je nenehna cikličnost (pre)rojevanja in umiranja. Zakaj se tako oklepamo svojih misli? Zakaj se tako oklepamo svojih čustev? Zakaj se tako oklepamo svojih predstav? In zakaj smo pozabili na edino, kar se v nas tekom utelešenja ne bo spremenilo; na svojo esenco?

Ko pozabiš na esenco, namesto nje zaživijo sence. Tisto izvorno ljubezen (na Z ji mnogi pravijo Kristusova zavest), ki je potencial vseh nas doživiš kvečjemu instantno, v obliki substanc kot je MDMA. Holy Molly!

Se zavedaš, da je tovrstno ekstazo možno doživeti/živeti tukaj in zdaj? Brez drog in brez stranskih učinkov, ki izčrpujejo nadledvične žleze?

Daoistični Alkimisti so se zavedali, da to lahko storiš le na način, da ogenj srca energijsko podstaviš pod medenično posodo, kjer se nahaja voda ledvic. Če je ogenj premočen, ga bo voda pogasila- spolna energija se bo razlila pa če doživiš vrhunec ali ne. Zakaj? Ker poanta prizemljevanja božanske ljubezni v spolnost ni v vrhuncih, temveč v potencialu, da esenca nahrani duha. Ko se nam to posreči so naše oči polne 精神; čiste zavesti in vitalnosti.

Si pripravljen/a spustiti Fifty Shades of Grey in namesto sivine zaobjeti vse barve, ki so ti na voljo?

Takšno ljubljenje ne zahteva (po)snemanja, temveč čisto vest/ zavest. Zahteva ljubezen do sebe in drugega. Fifti fifti ne šteje. Šteje le 100%. Stoprocentna prisotnost in pristnost v obliki ljubezni, tebe.