Univerzalni temeljni dogodek (Špela's Bedtime Stories for Adults in Berlin)

2022-08-20
Es ist nicht alles Gold, was glänzt - Ni vse zlato, kar se sveti. Ljudje s spretno dialektiko drug drugega vse prej kot vzburjajo. Razburjajo se. Zakaj? Ker njihovi umi plavajo ujeti v akvariju hegeljanske logike; po vsej sili se trudijo imeti svoj prav. Ljubimci in ljubimke življenja obvladamo drugačen jezik, pravim mu jezik inteligence. Je nemški jezik za nas pretrd? Ne vem še... Vem le to, da je Berlin zelo seks pozitiven.


Prva stvar, ki jo opaziš po ulicah JZ dela tega mesta so plakati, ki promovirajo "več seksa" (mehr sex) in "manj birokracije" (weniger bürokratie). Kaj ima prostitucija skupnega s tantro in kaj ima tantra skupnega s PIV? Nemški trg in porast ljudi, ki alibi za povpraševanje po PIV seksu dobijo v produktu razgledanosti uradništva, ki vodi javno upravo. Gre za njihovo razgledanost ali izkušnje? To vedo le oni sami. Posamezniki, ki se v Nemčiji ukvarjajo s seksološkim bodyworkom ali tantro, so se zaradi njih primorani registrirati v sklopu dejavnosti prostitucije.
 

Ker ne želim prodajati sebe, v Berlinu pripovedujem zgodbe, prodajam pa platije. Resno vam govorim; če si želite posedovati to nezahtevno srednjeameriško živorodko, me konataktirajte. Na voljo so v številnih barvah, od modro-oranžno-črnih do oranžnih s črnimi pikami. Ne grizejo in ne govorijo.


Pojdimo nazaj k seks pozitivnosti (platiji so se mi preveč razmnožili). Je to res tako napredna vrlina, kot bi nas pornografski um zahodnega sveta rad prepričal, da je? Če imam na izbiro med seks pozitivno in seks negativno naravnanostjo, bom izbrala zlato sredino. Te se ne da najti v ekstremizmih, temveč v integriteti. Dobrodošel v svet ljubimke sveta, Berlin! Povej mi kaj te tare...