Seks bomba

2022-09-12
Kdor razume svojo moralno odgovornost ne skriva svoje zgodovine. Ženska, ki je doživela veliko sveta, se bo težko zadovoljila z majhnim. Ne govorim o penisu, temveč o umu.


Do večnega počivališča seks bombe me je pripeljala Pot napak. V meni bodo večno odmevale besede; "You need a man you can look up to and respect". Potrebujem moškega, ki ga spoštujem in imam za zgled. Kar je trdila Marlene Dietrich je resnično. Moški, ki se ima za manj od tebe, te bo uničil. Marlene je vedela še nekaj, kar je večini žensk tujka. Vedela je, da je instant gratifikacija vredna počenega groša in da se moškega na piedestal ne sme povzdigniti prehitro. Vedela je, da v življenju ne smeš hliniti. Vedela je, da morajo biti besede usklajene z dejanji. Kot seks bomba se je zavedala, da nosi odgovornost, da se ne sproži z ljudmi, ki nimajo čistih namenov in ki tovrstne energije niso sposobni obvladovati. Nikoli se ni prodala. Ne moškemu, ne nacistični oblasti, ki jo je hotela imeti za svojo.

Sledil je prizor v bližini Konstanz Berliner Strasse. Jaz, On in prenosna mizica vmes. Med nama je bilo tudi to, kar večini uide. Earl Grey in močen spolni naboj. Kar je manjkalo je bilo osebno dejanje. Večina ljudi se zanaša na osebni nastop, ampak dejanja so tista, ki imajo moč, da možnosti plemenitih izkustev odprejo ali pa zaprejo. Osebna dejanja so lahko spodbujajoča, dušna ali pa zavirajoča in dušeča. Tisto vmes je pomembno.
Tisto vmes prevedeno v besede in dejanja, ki jih vodi srčna zavest.
Te dni žalujem. Poslovila sem se od čevljev s katerimi sem, v iskanju pozabljene ljubezni med moškim in žensko, hodila po svetu in pisala svojo zgod(b)ovino.