K(j)er se celim

2022-01-31
V zahodnem svetu duhovne zmede in medčloveške odtujenosti je New Age postal Anti Age. Redkokdo v njem si dopušča razmišljati globoko, kompleksno in prizemljeno. Sama raje kot o mitu večne mladosti in geliranih nohtih klepetam o lepoti staranja. Le nabor življenjskih izkušenj, ki se vrstijo skozi leta in različne cikle hormonskega delovanja, nam prinaša resnično zrelost, modrost in MOČ.


Kundalini z New Age-om in s povijanjem belih turbanov po glavah nima nič skupnega. Speča potencialna sila znotraj vsakega izmed nas je maha shakti- velika kozmična energija. Pred šestnajstimi leti se mi je prvič vzdignila do tretjega očesa. Življenje in smrt sem doživljala hkrati. Višja kot je vibracija, hitrejša je energija in manj prostora za presnavljanje; za sito. Več izkušenj kot ostaja nepredelanih in ujetih v telesih in energijskih poljih, bolj zreducirana je njegova funkcionalnost. Moje telo ni bilo pripravljeno na tovrstno "voltažo" in padla sem v kundalini psihozo, ki je trajala leto dni. Leto dni nočne more. Prav zaradi te izkušnje na neotantrične skupnosti in jogijske sekte gledam z rezervo. Doživljam jih kot nekaj, kar ne predstavlja rodovitne PRSTI za prizemljeno rast, temveč PAST, ki prek avtoritarne dinamike poizkuša izkušnjo moškega projicirati na telo ženske. Ženske "avtoriteti" slepo zaupajo in pri tem podvomijo v instinktivno naravo. (Instinktivna) narava ozdravljena travmatskih odzivov je tista, ki ima dejansko moč koreninjenja energije božanske ljubezni v zemljo. Nevrocepcija uči, da se živčnega sistema (svojih korenin) prevarati ne da. Le, ko se bomo v svoji stvarnosti (telesu, čustvih, mislih in odnosih) počutile resnično varne, bo prišlo do kolektivnega prebujanja zavesti. 


Čar varnega dviga kundalinija v telesu ženske je v energijskem pretoku med maternico in odprtim srcem. Če je ta kanal pretočen, potem ženska moškega penetrira. Takrat se biološke ure povežejo z dušnimi. Ta pojav je od pričetka uporabe hormonske kontracepcije v svetu izjemno redek. Tekom tantričnega odnosa poteka spoj magnetičnih in električnih sil znotraj nas, ki spodbujajo tvorbo endogenega DMTja, t.im. spiritualne molekule, ki nam (in našim partnerjem "v maithuni" združenju človečnega in božanskega, kame in mokshe) omogoča izkušnjo zavesti večih dimenzij hkrati. Kakšna bo ta izkušnja? Odvisno od kvalitete skupka zavesti prepletenih in kvalitete odnosa. Védenje mora temeljiti na spoštljivem odnosu do uganke. Uganke, ki ni umetno sproducirana, temveč se razvozljava sproti, na poti. Moja je zaenkrat prišla do sem in začutila sem, da je napočil čas, da ni več moja skrivnost. Odločena sem, da grem še globlje🙏🧞‍♀️

Foto: Klepet ob kavi