Moški svet (obrnjeno)

2022-11-22
Ko moški glavico poveže z glavo je na konju.

Žal jih večina dirka brez. 

Ne bom vam zamerila, če v prejšnji povedi izpustite kakšen i.

Veste, malo moških zares zna z ženskami. 

V postelji in izven. Večina ni imela dobrih učiteljic. V šoli jih nihče ni naučil, kaj je to odnos in kako poteka. Še manj so se naučili od družbe. Ta jih je, tako kot nas ženske, po tihem uvedla v psihološki patriarhat. Moški, ki so mu podlegli me ne zanimajo. Tudi privlačijo me ne. Ne zanimajo me moški, ki se nikoli niso poglobili v dvorjenje in problematiko dvorske ljubezni, katere hlapci smo. Večina moških je prav zaradi spon patriarhata, psihološko (za)ostala na nivoju 3 letnih otrok. Ne znajdejo se. Ne v svetu odnosov, ne izven. Takšnim moškim zatočišče ponuja pornografija. Pa jih to zatočišče nahrani? Jaz trdim, da jih samo odvrne od tistega, kar bi jih lahko nahranilo. Odvrne jih od ra(do)sti in psihološke zrelosti. Odvrne jih od resnične ljubezni do sebe in do žensk, s katerimi čas izgubljajo, namesto da bi jim ga iskreno namenjali. 

Dragi moški, hvaležna sem, da se tudi v Sloveniji pričenja prebujanje zavesti. Hvaležna sem, da se bomo lahko tako ženske kot moški 15.12. ob dobri knjigi podružili v Konzorciju. Več pa sledi...

Zaenkrat naj izrazim le iskreno hvaležnost prvima dvema slovenskima moškima, ki sta se udeležila včerajšnjega predavanja.

Če si želiš izboljšati svoj odnos, ti lahko pomagam s svojim delom; ki je spolna in partnerska holistična terapija Relational Fengshui.