Je odločitev v tvojih rokah ali med tvojimi nogami?

2024-03-09
Je odločitev v tvojih rokah ali med tvojimi nogami? Napoči dan, ko moškemu srce pade v hlače. Ljubezenski napoj je izpit, na izpit pred sabo pa ga ni nihče pripravil. Družba, v kateri živi, ga je namesto na izzive ljubljenja, pripravila na prepogoste izlive. Novi časi v katerih naj ljudje časa ne bi imeli, so s seboj prinesli navidezno rešitev za instant potešitev. Tujka je in imenuje se fuk. Zdi se, da kroji življenja novih generacij. Kot družba se premalo zavedamo, da je fuk istoveten z bojem, begom in zamrznitvijo. Travmatska reakcija je. Če je moški zgolj gost, bo spolna energija gosta, nezavedna; ne bo zmogla seči v srce. Preskočila ga bo in se naselila v glavo. Vladala bo iluzija pod taktirko strasti.


Zdravilni (spolni) odnos zahteva delo na vseh delih tebe in tvojega izbranca/izbranke. Z njim rasteta oba, ne le penis. Preteklo leto sem zaokrožila z branjem knjige Louise Perry; The Case Against The Sexual Revolution. Priporočam v branje vsem, ki se ali ki se ne spogledujete s samo oboževalci in only fans kultom. 

Spolna terapija ni še ena izmed branž seksualne industrije. Gre za obliko pogovorne terapije, katere namen je pomoč pri vzpostavljanju zdravega odnosa do spolnosti. Poteka preko spletne aplikacije Zoom. Ne slači in ne oblači. Razjasni um in vama pomaga do izpolnjujoče spolnosti ne glede starost oz. status.