Imeti jajca

2024-02-28

VČASIH JE POTREBNO LOČIT BELJAKE OD RUMENJAKOV
Ljubiti se ne moramo naučiti iz knjig. Ljubiti se lahko naučimo samo tako, da imamo jajca, da ljubimo.
Kot oseba poroznih meja, sem potrebovala skorajda 4 desetletja, da sem se naučila razlikovati med soodvisno in soustvarjalno zvezo.
V starodavnih tantričnih svetih spisih imata oba partnerja več kot eno telo; vsak od njiju ima materialno telo, telo diha, telo uma, telo občutkov, kavzalno telo in telo blaženosti.
Vsako izmed teles potrebuje zdrave meje, kar pomeni, da je povezano in zaščiteno hkrati. Ko pride do preboja življenjske sile od znotraj, se življenje prerodi, ko pride od zunaj, življenje zamre (v populističnem žargonu bi temu lahko rekli travma). Partnerji smo tu zato, da drug drugega podpiramo in ne zaviramo.

Borut te dni poučuje fotografe iz Litve, Švedske in Španije. Za ustvarjanje albumen printov potrebujejo ogromno beljaka, tako da sva se z Borutovo mamo s 47 rumenjaki znašli tako, da sva jih uporabili za pripravo brezglutenskih jajčnih testenin.
Resnično tantrični odnos je nakaj, česar se ne da osvojiti v petih korakih. Je nenehno prepletanje prenatalnih in postnatalnih energij. Prenatalna energija nam je bila podarjena s spojem esenc naših staršev. Postnatalna energija, je energija, ki prenatalno obnavlja z dihom in hrano, ki jo zaužijemo.
Dandanes se vse preveč poudarja osebnostna rast, kar pa mnogokrat zavest ohranja nedotaknjeno. Koliko teles deliš z osebo, ki jo ljubiš? Čas je, da se ne sprašujmo zgolj, kako čist je zrak, ki ga dihamo in hrana, ki jo jemo, temveč tudi, kako čisto je naše srce.
https://www.relationalfengshui.com/sl/